Siirry suoraan sisältöön

Pekkalan korjaamo

katsastus

Raskaan kaluston katsastukset kätevästi meiltä

Katsastukset avaimet käteen -periaatteella, nopeasti ja vaivatta sinulle yhden pysähdyksen taktiikalla.

Samalla pysähdyksellä vaikka kaikki: testit, huollot, korjaukset, pesu ja katsastus. Tervetuloa!

Avaimet käteen -katsastuspalvelu

Sinun ei tarvitse muuta kuin tuoda ajoneuvosi ja/tai perävaunusi meille ja me huolehdimme sen katsastuksesta.

Miten se toimii?

Korjaamomme tarjoaa täyden katsastuspalvelun autoihin ja perävaunuihin. Täys- ja puoliperävaunut katsastamme korjaamomme omalla kuorma-autolla. Voit siis tuoda ja jättää meille ajoneuvon niin teemme siihen tarvittavat tai sovitut toimenpiteet: testit, huollot, korjaukset, pesun ja katsastuksen samalla pysähdyksellä.

Vai katsastatko kuitenkin mieluummin itse?

Tämäkin sopii. Saat meiltä ajoneuvoosi katsastukseen tarvittavat todistukset: jarrusovitus, nopeusrajoitin sekä pakokaasutodistuksen ja tarvittaessa piirturin sinetöinnin. Kaikki todistukset ovat voimassa kolme kuukautta suorituspäivämäärästä ja piirturin sinetöinti on voimassa kaksi vuotta.

Erilaisia katsastuksia

  • Määräaikaiskatsastus on rekisteröidylle ajoneuvolle määräajoin suoritettava katsastus, jossa tarkastetaan ajoneuvon kunto ja rekisteriin merkityt tiedot.
  • Muutoskatsastus on ajoneuvon muutosten hyväksymiseksi ja rekisteriin merkittyjen tietojen muuttamiseksi tai täydentämiseksi suoritettava katsastus.
  • Rekisteröintikatsastus suoritetaan yksittäisen ajoneuvon luokittelua varten. Siinä todetaan ajoneuvon rekisteröintiä varten tarpeelliset tiedot sekä tarkastetaan, onko ajoneuvo kunnoltaan turvallinen sekä mitoiltaan ja varusteiltaan sääntöjen mukainen.
  • ADR/VAK -hyväksynnät.
A-Katsastuksen logo