Siirry suoraan sisältöön

Pekkalan korjaamo

Korjaamo

Raskaan kaluston korjaamopalvelut Orimattilasta
ja Pennalasta

Pekkalan Korjaamo on nykyaikainen paja. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tuntee raskaan kaluston, ja merkkikohtaisilla työkaluilla ja testereillä selviävät kaikenlaiset ongelmat.

Koska ajoneuvosi on sinulle työväline, on sen toimittava varmasti kaikissa tilanteissa

Pekkalan Korjaamolla huollamme ja korjaamme kalustosi merkistä riippumatta vakaalla ammattitaidolla. Korjaamomme yli 50-vuotisen historian aikana on raskaan kaluston tekniikka kehittynyt valtavasti. Tekniikan jatkuvan kehityksen mukanaan tuomiin haasteisiin vastaamme kouluttamalla henkilökuntaamme säännöllisesti. Vuosien kokemus ja koulutettu henkilökuntamme takaavat raskaan kalustosi hyvinvoinnin nyt ja tulevaisuudessa.
 

Laatuun satsaaminen kannattaa

Meillä on kattava tarjonta alkuperäisosia sekä laadukkaita tarvikeosia, joita vuosikymmenien kokemuksella voimme suositella. Ne ovat sekä kestäviä että hyviä asentaa.

Pelkkä korjaaminen ei aina riitä?

Usein isot ongelmat ovat seurausta pienistä korjaamattomista vioista. Tästä syystä otamme vakavasti kaikki tekemämme korjaukset ja huollot.

Pelkkä korjaaminen ei aina kannata vaan on myös selvitettävä mistä syystä vaurio pääsi tapahtumaan. Näin voidaan estää saman vian ilmeneminen uudestaan.

Huoltaminen on halvempaa kuin korjaaminen

Säännöllinen huoltaminen säästää kalustoasi ja lompakkoasi sekä auttaa usein välttymään suurelta päänvaivalta.

Olipa raskaan kalustosi ongelma pieni tai suuri, voit kääntyä meidän puoleemme.

Korjaamollamme on raskaan kaluston jarrujärjestelmien täydelliseen huoltoon ja korjaukseen vaadittava A-lupa ja välineet. Hoidamme ajoneuvojen ja perävaunujen jarrutyöt, niin rumpu- kuin levyjarruillekin.

Teemme autoihin ja perävaunuihin vaativimmatkin sähkö-, korjaus- ja muutostyöt. Myös perävaunujen täydelliset sähköistykset yksilöidyillä tarpeilla.

Suoritamme jousityöt ilma- ja lehtijousille. Työnkuvaamme kuuluvat lehtijousien, ilmapalkeiden sekä jousien helojen vaihdot ja ilmajousien toimintahäiriöiden korjaukset.

Käytämme Teboilin öljyjä ja olemme suorittaneet Teboilin koulutuksen öljyhuolloista nykyaikaisiin autoihin. Myymme öljyä myös tukkumyyntinä.

Meiltä onnistuvat kansiremontit, laakerien vaihdot, suutinohjelmoinnit, moottoriremontit sekä moottorin vaihdot. Toimitamme käytettyjä ja kunnostettuja moottoreita Suomesta ja EU-alueelta.

Teemme laakeroinnit, vetoakseleiden vaihdot, tasauspyörästön korjaustyöt, pyörän napojen huollot ja kunnostukset sekä kardaanien korjaustyöt.

Meillä on omaa varaosavarastoa VAK-, Närkö- ja Ekeri-rakenteisiin; mm. sivuovien jousia, kynsirautoja, saranoita, ovenkahvoja, pohjavaneria ym. Teemme myös sivuovien rättisaranan vaihdot ja paljon muuta. Jalkalavakonttia saamme liikutettua omalla kuorma-autollamme.

RST- ja alumiinihitsaukset.

Korjaamme vaihteiston toimintahäiriöt, teemme Volvon I-shift -kalibrointeja sekä vaihdamme kytkinlevyt ja -asetelmat.

Varastossamme on yleisimmät liittimet ja hydrauliletkut, sekä laitteet letkujen tekoon. Näin säästämme aikaasi ja sinut saadaan takaisin tielle nopeasti.

Teemme kaikki DB-luvanvaraiset työt. Piirturien asennukset, säädöt ja sinetöinnit sekä tarjoamme myös korjauspalvelua. Käytössämme on Stoneridgen Optimo-diagnostiikkalaite, jonka muistissa on autojen mallikohtaiset asetukset, joten piirturin ohjelmointi on nopeaa ja vaivatonta.

Teemme jarrusovituksia autoihin sekä puoli- ja täysperävaunuihin. Perävaunujen jarrusovitukset hoidamme korjaamon omalla kuorma-autolla. Jarrusovitus on voimassa 3 kuukautta testin aloituksesta.

Hoidamme katsastukseen tarvittavat pakokaasu- ja OBD-mittaukset.

Tarkastamme ja säädämme autojen ja perävaunujen ohjauskulmat. Renkaat kuluvat vähemmän, polttoaineenkulutus vähenee ja ajo on turvallisempaa. Säännöllinen ohjauskulmien tarkistus säästää rahaa, sillä autosi toimii tehokkaasti ja turvallisesti.

Teemme nopeusrajoittimien tarkastukset ja todistukset katsastusta varten. Asennamme ja korjaamme nopeudenrajoittimet. Myös ajonopeuden säädöt onnistuvat meillä, ajoneuvosta riippuen.

Kuorma-autojen vaativa vikadiagnostiikka on osaamistamme parhaimmillaan. Muiden muassa AdBlue, ABS, EBS, ECAS, moottoriviat sekä monet muut toimintahäiriöt. Perävaunupuolella edustamme Wabco, Knorr-Bremse ja Haldex -järjestelmiä. Näille valmistajille meillä on omat merkkikohtaiset diagnostiikkalaiteet ja koulutus sekä valtuudet tehdä parametrimuutoksia.