Siirry suoraan sisältöön

Pekkalan korjaamo

Pekkalan Varaosa starttaa alan ammattilaisen toimesta. Tervetuloa Jouni Juvonen.

Raskaankaluston varaosien pitkäaikainen ammattilainen liittyi Pekkalan Korjaamon tiimiin. Jounilla on vankka kokemus varaosien ostosta ja myynnistä.

Yhteistyötä me on tehty jo aikaisemminkin, mutta vain toisin päin. Jounille ollaan soitettu vuosia, kun on ollut varaosatarpeita. Silloin hän oli yhdellä yhteistyökumppanillamme varaosia myymässä.

Aina saatiin kysymyksiin vastaukset ja ei ollut epäselvää, että tämä mies osaa asiansa. Mukava saada rautainen ammattilainen meidän puolelle tähänkin hommaan.

Millä mielellä ja ajatuksilla kohti uutta?

– Hyvillä mielin. Pekkalan Korjaamo oli asiakkaana tuttu ja kun kuulin varaosapuolen starttaamisesta ja kehittämisestä niin hetken juteltua lyötiin kättä päälle.

– Korjaamolla on hyvä maine ja pitkä historia. Tähän on hyvä lähteä perustamaan varaosamyyntiä.

Jouni on tunnettu mies alueella ja hänellä on hyviä kontakteja. Tähän kun lisätään Pekkalan korjaamon verkostot ja yhteistyökumppanit niin on hyvä lähteä rakentamaan uutta.

Pekkalan Korjaamo lähtee varaosamyyntiin uutena tulokkaana, koska tähän asti me olemme ollut 100% korjaamo.

Tavoitteena on kasvaa ja Jouni lähtee innolla ja ammattitaidolla kehittämään Pekkalan Varaosat konseptia.

– Kun on omat korjaamot, joista saa mekaanikoilta välitöntä palautetta varaosista niin, risuja kun ruusujakin. On hyvä myydä myös ulospäin suoraan asiakkaille tuotteita, joista on omaa käytännön kokemusta mikä toimii ja mikä ei.

Vapaa ajalla Jouni harrastaa enduroa aktiivisesti. Nykyään alla 300 GasGas.

Tervetuloa tutustumaan ja vaihtamaan kuulumisia.